Clarion Hotel Örebro lanserar Clarion Beats & Bites – en fusion av streetfood och musik
Clarion Hotel Örebro tar nu nästa steg och lanserar ett helt nytt restaurangkoncept Clarion Beats & Bites. Med den nya Food and Beverage Manager Rebecca Anderson har hotellets mat- och dryckesutbud fått ett lyft. Rebecca, känd från sin medverkan i Sveriges mästerkock, är en expert på streetfood och har tillfört en ny, innovativ energi till hotellets kök.
Den nya menyn, som bär tydliga influenser av Rebeccas passion för streetfood, bjuder gästerna på smakupplevelser som för tankarna till världens mest spännande gatukök. Framgångarna lät inte vänta på sig – hennes julbruncher blev en omedelbar succé och var fullbokade under hela säsongen. Nu tar Clarion Hotel Örebro konceptet vidare med läckra och välkomponerade bruncher som serveras varje lördag mellan kl. 12.00 och 14.30.
Jag är så glad och stolt över att få vara en del av Clarion Hotel Örebro! Här delar vi glädjen till mat, musik, gemenskap och möten i en varm atmosfär. Nu tar vi vår restaurang Clarion Beats and Bites in i musikrummet och bjuder in till smakupplevelser inspirerade av världens street food och en kulinarisk lekfullhet. Varje vecka erbjuder vi även Veckans Hit! där våra fantastiska kockar får dela med sig av sin egen matresa. Varmt välkommen till Clarion Beats & Bites -Rebecca Anderson
Förutom den kulinariska förnyelsen fortsätter Clarion Hotel Örebro att vara en självklar destination för musikälskare. Hotellets musikutbud med liveband och After Work-DJ:s, som har blivit ett signum för verksamheten, rullar vidare även denna vår. Ett komplett program över alla kommande evenemang finns tillgängligt på Clarion Hotel Örebros hemsida.
Med en kombination av smakrika upplevelser, stämningsfull atmosfär och högklassig underhållning välkomnar Clarion Hotel Örebro både örebroare och besökare från när och fjärran till en mötesplats där gastronomi och musik möts.