Sveriges största tidning om konferenser och möten

Villa Källhagen – en oas på kungliga Djurgården, ett stenkast från innerstan

Villa Källhagen – en oas på kungliga Djurgården, ett stenkast från innerstan 

Villa Källhagen är en unik destination på Djurgården, belägen vid Djurgårdsbrunnsvikens glittrande vatten. Med rötter från 1800-talet har anläggningen utvecklats från ett enkelt värdshus till en modern mötesplats som förenar naturnära miljö med förstklassig komfort. Här möts det bästa av två världar: ett rofyllt tillhåll mitt i naturen, endast ett stenkast från Stockholms pulserande centrum. 

En perfekt plats för alla tillfällen 

Villa Källhagen erbjuder konferenslokaler i varierande storlek, anpassade för både små och stora evenemang. De senaste investeringarna inkluderar toppmodern konferensteknik i samtliga mötesrum, vilket säkerställer en smidig och effektiv mötesupplevelse. Den nyrenoverade lobbyn välkomnar gästerna med en elegant atmosfär som sätter tonen för hela vistelsen. Här finns utrymmen för mingel, arbete eller en stunds avkoppling innan dagens aktiviteter. 

Utöver de inomhusfaciliteter som finns tillgängliga, erbjuder Villa Källhagen även möjligheten att arrangera stora evenemang i sin vackra trädgård. Denna natursköna utomhusmiljö är idealisk för allt från företagsfester och bröllop till andra större sammankomster, och kan enkelt anpassas efter olika behov och önskemål. 

Den omsorgsfulla renoveringen och uppgraderingen av faciliteterna är ett bevis på ägarfamiljens engagemang och ständiga återinvestering i fastigheten och verksamheten. De säkerställer att Villa Källhagen fortsätter att vara en ledande plats för konferenser, företagsevenemang och privata tillställningar i Stockholm. 

Mat och avkoppling 

Restaurangen på Villa Källhagen erbjuder en utsökt kulinarisk upplevelse med fokus på nordiska smaker och internationella influenser. Här används främst ekologiska och närproducerade råvaror för att skapa rätter som både mättar och inspirerar. Med en magnifik utsikt över vattnet blir varje måltid en njutning för alla sinnen. 

Efter en dag fylld av möten eller utflykter kan gästerna dra sig tillbaka till ett av de bekväma hotellrummen, som alla är inredda för att erbjuda maximal komfort. Alla rummen har en fantastisk utsikt över vattnet eller den grönskande trädgården, vilket ger en känsla av lugn och ro. 

Hållbarhet i fokus 

Villa Källhagen är inte bara en plats för avkoppling och möten, utan också en förebild när det gäller hållbarhet. Anläggningen är Svanenmärkt, vilket innebär att de uppfyller strikta miljökrav för att minimera sin påverkan på miljön. Här används ekologiska råvaror, energieffektiv teknik och miljövänliga material för att skapa en hållbar upplevelse.  

En plats för kreativitet och inspiration 

Med sin natursköna omgivning och moderna faciliteter är Villa Källhagen en idealisk plats för att samla tankarna, finna inspiration och stärka gemenskapen. Oavsett om du besöker för en konferens, ett företagsevent eller bara för att njuta av en avkopplande helg, kommer du att lämna Villa Källhagen med nya idéer och förnyad energi.