Sveriges största tidning om konferenser och möten

Konferens i personlig och inspirerande miljö på Råbylunds Gård

Råbylunds Gård är en mötesplats i kreativ och lantlig miljö på cykelavstånd från Lunds stadskärna. Här finns såväl stora konferenslokaler som rum för mindre möten i en välkomnande och genuin miljö. De flexibla lösningarna är många, med en fingertoppskänsla för planering av arrangemang hela vägen från idé till framgångsrikt genomförande. I gårdens olika miljöer pågår ständigt möten med allt från 2 till 120 deltagare.  

Förutom inspirerande möteslokaler och förstklassig service erbjuder Råbylunds Gård ett spännande utbud av aktiviteter. Gården ramas in av vacker bymiljö och naturområden med härliga motionsstråk som inspirerar till arrangemang som kick-off eller kanske en skön paus i arbetsdagen.  

Den gemytliga restaurangen är inrymd i gårdens tidigare stall med utsikt mot innergården. En härlig terrass bjuder på sköna stunder sommartid. Här serveras mat lagad från grunden med inspiration från naturens skafferi, med fokus på lokala råvaror i säsong. Till lunchen välkomnas såväl dagens konferensgäster och medlemmar i husets business community som gäster utifrån. 


Konferenslokaler på Råbylunds Gård 
Ladan är en ljus lokal med exponerade träbjälkar från tiden som lada, med härlig utblick mot det omgivande landskapet. Detta är gårdens största lokal och rymmer sällskap om upp till 120 personer, med stor flexibilitet vad gäller olika möbleringar. 
 
Logen är en vacker lokal med högt i tak belägen på andra våningen med en stor balkong och fantastisk utsikt mot centrala Lund, med plats för upp till 60 personer. I denna lokal är sittning i smågrupper och skolsittning populärt. 
 
Spiltan är en lokal med styrelsebord och plats för upp till 10 personer i anslutning till entrén – en ljus och härlig lokal med fönster i söderläge mot innergården. 


– Högst upp i huset ligger Höloftet, ett nyinrett och exklusivt konferensrum som erbjuder en unik och inspirerande atmosfär för möten och evenemang. Höloftet sträcker sig över två rymliga rum, var och en med egen karaktär och funktion. En avslappnad loungedel med bekväma soffor som inbjuder till både avkoppling och kreativa diskussioner följs av ett rum för mer strukturerade sittningar, perfekt för formella möten eller presentationer. Höloftet har också en stor balkong där man kan ta en paus, njuta av frisk luft och kanske fortsätta diskussionerna utomhus när vädret tillåter!  
 
– På Råbylunds Gård finns även fyra mindre mötesrum som kan bokas individuellt eller som en del i ett konferensarrangemang, för möten för 2-6 personer. Alla rum är utrustade med projektor/skärm och ljud, skrivmaterial med pennor, block och blädderblock, godis och vatten. Därutöver finns stora möjligheter att anpassa lokalen exakt efter önskemål vad gäller möblering, teknik och övrig utrustning.   
 
På Råbylunds Gård finns även ett Business Community som är hem för en lång rad företag. Idag har omkring 40 personer sin arbetsplats här, många i egna rum och andra med arbetsplats i öppet kontorslandskap.